Bästsäljare

Information

Tillverkare

Nyheter

Extrapriser

Leverantörer

Varumärken Det finns 40 varumärken

Visar 1 - 40 av 40 artiklar
 • A-Grossisten

  A-Grossisten AB är en stark aktör inom möbler, speglar, belysning och heminredning.
  Företaget grundades 1972 med lager och showroom i Helsingborg
  . i sortimentet hittar man det mesta som rör heminredning – lampetter, speglar, tavlor, prydnadssaker, lampor, soffbord och byråer, och sortimentet är åt det klassiska och exklusiva hållet.

 • Aneta - Scan Lamps

  Aneta Belysning grundades i Växjö 1947 för tillverkning av textillampskärmar. Produktionen skedde till att börja med helt hantverksmässigt. I dag har verksamheten utvecklats till att omfatta hela bredden av belysningsarmatur för hembelysning.

 • Artwood

  Artwood grundades 1969, som är ett grossistföretag och en exklusiv skandinavisk distributör för Halo Creative & Design.
  Vår produktlinje består delvis av vår egen kollektion men också handplockade möbler och interiörprodukter från utvalda designers. Våra partners är möbelaffärer, butiker och interiör designprojekt.

 • BD Möbel

  ATT VÄLJA EN MÖBEL från BD är ett elegant val. Något som du kommer att ha glädje av i många år – något bekvämt att sitta på men också ett vackert och genuint inslag som förhöjer rummets utseende.

 • Bellus

  Hos oss på Tumba Möbler, ni kan köpa Bellus produkterna till det bästa priset och hemleverans till din dörr.
  Bellus grundades 1997 med visionen att skapa möbler som ger värme och en känsla av atmosfär i ditt hem.
  Bellus har blivit en av de största tillverkarna av stoppade möbler i Estland. Vi producerar för närvarande 100 000 soffor och sängar per år och har 250 anställda.

 • Bord Birger

  BordBirger AB är ett familjeföretag som grundades 1933.

  företaget är ett välkänt begrepp inom möbelindustrin som förknippas med bord av mycket hög kvalité och tidlös design.

  Sedan starten förser vi hem och andra miljöer med prisvärda bord, som soffbord, ekbord, klaffbord, hörnbord, lampbord och konferensbord av god kvalitet.

 • Burhens

  Burhén tillverkar prisvärda soffor och andra sittmöbler. möbler som man kan leva med. I Burhéns soffor och fåtöljer kryper man upp under film- kvällen med familjen, umgås med vännerna eller tar en lugn stund för sig själv. Möbler som gör att man känner sig som hemma. Vi tummar aldrig på kvaliteten, men försöker hålla priset så lågt som möjligt. Alla ska råd med möbler från Burhéns.

 • Dan Form

  DAN-FORM Danmark grundades 1992 och designar och producerar möbler av hög kvalitet, inklusive matsals- och mötesstolar, barstolar, fåtöljer, kontorsstolar, fåtöljer och bord.

  Vår design exporteras till över 60 länder och vänder sig till uppskattade B2B-kunder som ledande design butiker, detaljhandelskedjor, arkitekter, välkända hotell, restauranger och barer.

 • Dorre

  1963 grundades Dorre i Borlänge och sedan starten har strävan att alltid ligga i framkant och kunna erbjuda våra kunder genuina och smakfulla produkter till rätt pris. När Ove och Inga-Lisa Johanssons startade upp företaget i källarvåningen i Söpnarby sålde de sina varor till bl.a. PUB och NK i Stockholm. Produkterna var ofta i smide, koppar, trä och keramik som var handtillverkade av antingen lokala krafter eller inköpta från leverantörer i Sverige. Efter tio år hade företaget vuxit ur källarvåningen och man flyttade till lokalerna som vi än idag använder för vår verksamhet och sedan dess byggts ut fyra gånger i olika etapper. Under åren som gick växte företaget och antalet kunder och återförsäljare blev fler och fler.

 • Furninova

  Furninova är Svensk stoppmöbler tillverkare och som ambition har alltid varit att ge sina kunder stora möjligheter att påverka hur just deras soffa skall se ut.
  varje år lämnar ca 250.000 unika soffor deras produktion i Polen.
  Furninova erbjuder inte enbart många olika möbler utan har även ett stort, välsorterat sortiment av tyger och läder för att något skall passa alla smaker och behov.

 • Globen Lightning

  Globen Lighting formger, tillverkar och säljer interiörbelysning för såväl privat som offentlig miljö. Vårt huvudkontor ligger i Svenljunga och via våra återförsäljare exporterar vi belysning till stora delar av Europa och många andra delar av världen. Globen Lighting är idag en av marknadens större aktörer i Sverige i belysningsbranschen.

 • Göinge Möbler

  Göinge Möbler erbjuder svensk design och hög kvalitet. Det har vi gjort sedan 1990. Vårt modellprogram är under kontinuerlig utveckling och att blanda förnuft med mod och nytänkande är vårt mantra. För oss är det lika viktigt att bevara klassiker som att ta fram nutidens soffor och fåtöljer. Våra möbler är handgjorda och vi har full kontroll på hela kedjan. Från material och tillverkning ända fram till leverans. Vi ger våra kunder över hela Norden högsta möjliga flexibilitet och personliga service. Precis som vi vill ha det. Varmt välkomna hem till oss. Vi möblerar för livet.

 • Haga Gruppen

  Överallt i olika hem och på ställen där människor umgås finns det något att sitta i. Kanske tar vi dem för givna men saknar dem om de inte finns. Sedan starten 1968 har Hagagruppen gjort dessa hem och ställen mer bekväma genom våra soffor och fåtöljer. Idag är Hagagruppen ett av Sveriges ledande grossistföretag inom stoppmöbler, alltså samma sak som från starten: soffor och fåtöljer.
  Vi fokuserar idag främst på möbler med recliners och olika modeller av Chesterfield.

 • K/M Matt & Textilgrossisten

  Matt & Textilgrossisten är ett familjeföretag som grundades 2006 utav Martin och Klas Isaksson. Ända sedan barnsben har de hjälpt till i föräldrarnas inredningsbutik, så att senare starta egen verksamhet var ett naturligt steg att ta då detta varit deras vardag under hela uppväxten.

 • Luonto

  Vi är ett österbottniskt familjeföretag grundat 1964 men lever starkt i nuet. Allt vad vi gör och tillverkar, baseras på de hundratals år gamla traditionerna av österbottniskt hantverkt. 

 • Markslöjd

  Markslöjd har funnits sedan 1963 och sysslade, som namnet antyder, en del med hemslöjdsartiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet.

  Från start handlade det mycket om svarvade lampfötter i trä och skärmar i textil. I princip allt tillverkades i Marks kommun. Huvudkontor och centrallager finns fortfarande kvar i hjärtat av det så kallade ”Textilriket” medan merparten av produktionen sker i Fjärran Östern.

  Vår mission är att göra världen till en ljusare plats och vi använder oss av varumärkena ”Markslöjd” och”LampGustaf” för att uppnå detta syfte. Vi riktar in oss på såväl belysning till hemmet som till offentliga miljöer.

  Som ni kan se när ni bläddrar i våra kataloger eller på hemsidan så har vi även ett fantastiskt sortiment av dekorationsbelysning med inriktning på Jul.

  Elsäkerhet har alltid varit en ledstjärna hos oss och man kan alltid, via märkningar, spåra en lampa som vi har tillverkat. En stor del av de Skandinaviska hushållen har en eller flera belysningar från Markslöjd och/eller LampGustaf. Vänd på lampan och titta efter på etiketten!

 • Martinsen

 • Mavis

  1917 började vi tillverka möbler, sängar. Då som Bröderna Johansson Sängfabrik AB. Stabilt och gediget namn.Man gjorde inte saker så komplicerat förr i tiden. Flashiga företagsnamn och produktnamn var få eller inga. En storsäljare på den tiden var "Turistsängen TOR". En resesäng eller extrasäng som var hopfällbar.

   

  Tor Under årens lopp blev företaget som blev mer känt som "sängfabriken" ibland möbelhandlarna synonymt med gedigna sängar. All tillverkning skedde i egen fabrik i Smålandsstenar.

   

  2008 gjorde vi den största förändringen i bolagets historia, vi bytte namn till MAVIS Möbler AB och flyttade all produktion till Baltikum. Varför då kan man undra?

   

  • Vi ville slippa de begränsningar som egen produktion innebär med material, maskiner och beläggning.
  • Vi ville tillverka andra möbler, skåp, hyllor, byråar och bord, kompletta möbler, inte "bara" sovrum.

   

  MAVIS tillverkar idag ingenting i egen regi (läs mer om detta under vår produktion). Vi tillverkar sängar, sängbord, våningssängar, barnsängar, skåp, byråar och andra förvaringsmöbler.

 • Maytoni

  Maytoni är ett ungt, dynamiskt företag som har designat och producerat sofistikerade kollektioner av trendiga, dekorativa armaturer sedan 2009.

 • Pohjanmaan

  Pohjanmaan Kaluste grundades 1964 i Österbotten i västra Finland. Pohjanmaan Kaluste designar och tillverkar högkvalitativa möbler där enbart hållbara och högkvalitativa material används i produkterna. Pohjanmaan är kända för sitt skickliga hantverk av soffor, fåtöljer och matsalsmöbler. Produkterna säljs hos alla de ledande möbelkedjorna i Finland. Tillväxten är stor och idag exporterar man möbler till 18 st länder i 3 olika kontinenter.

 • Rave Furniture

  Rave Furniture är ett estniskt företag som verkar på lokalt kapital, grundat 1992. Det lilla företaget som sysselsätter nästan 100 anställda tillverkar
  tusentals sängar och soffor varje månad i Lääne län, på de pittoreska platserna Variku och Paralepa.

 • Rowico

  Rowico är ett företag som grundat 1971, Rowico är ett välkänt möbelföretag med återförsäljare över hela världen. huvudkontor och rötter har dem i den vackra västkuststaden Halmstad.

  I dag Rowico har ett brett sortiment i en rad olika stilgrupper. Från klassiskt, romantiskt till skandinaviskt och avskalat. Här i Skandinavien har dem en lång och medveten möbeltradition och den ljusa stilen är något som växer även globalt. Rowico ser en tydlig förändring i både stil och köpbeteende där den skandinaviska designen är på stark frammarsch. Något som Rowico är väldigt stolta över att vara en del av.

 • Stenexpo

  Historia

  Vi har funnits i 35 år, och finns i Rydaholm där vi har kontor och lager på 4000 Kvm där vi lagerför mycket av vårt sortiment och kan ge våra kunder snabba leveranser. Vi jobbar hårt med produktutveckling, och lansera ständigt nya produkter, vår ide är att det ska finnas något till alla ur vårt sortiment.

 • Strehög

  InHouse Group är en av Sveriges största mattlevarntörer med upp till 140 års erfarenhet i  branschen. 

  huvudkontoret ligger i Emmaboda och där ligger också lageret.

 • Tela Möbel

  Tela Möbel är ett litet familjeföretag på den småländska landsbygden. Vi erbjuder kvalitetssoffor i genuint hantverk. I över 25 år har vi skapat soffor med kunden i centrum. Vår styrka är flexibilitet, korta leveranstider och en hög servicegrad.
  Vi hjälper även till med specialbeställningar utöver vårt vanliga sortiment, t ex till hotell eller omklädslar av gamla soffor.

 • Torkelson

  Torkelson i Skånes Fagerhult är ett av Sveriges äldsta möbelföretag. Sedan starten på 50-talet har företaget via sina återförsäljare levererat kvalitetsmöbler till skandinaviska hem.
  Denna tradition är vi stolta över och vi vårdar den genom att fortsatt välja hållbara och slitstarka material samt ställa höga krav på de produkter vi levererar.
  Vi erbjuder ett varierat utbud av heminredning till överkomliga priser,- modernt, klassiskt, ungdomligt.
  Vi arbetar året runt med att utveckla vårt sortiment för att svara upp mot marknadens krav på förändringar och förbättringar. Den som vill investera i sitt hem gör ett klokt val att investera i en produkt från Torkelson.

 • Trademark Living

  Trademark Living is a Danish trading company that creates evocative, rustic and unique interior design. 

  Our vision is to dream big by enhancing an array of the coolest products in town. We put our customers at the center of everything we do, and a short but important list of corporate values guide our actions and decisions.
  We find the groove in working with raw, natural, and recycled materials, and we create unique interior solutions - always with great respect for our customers and our suppliers, because without them - nothing else matters.
  All our products have a story to tell. One different from another. Because great design lives beyond time and function, we do not only look at the story but at the product - it’s the coolness and raw attitude that tie them together.

  In our line of products, we work with recycling, upcycling, new items, home accessories and original old furniture. With a little twist of creativity, room makeovers have never been more fun!
  Only the sky’s the limit, our suppliers are true artisans when we do ‘magic’ together, but we make sure that each design emphasizes and supports one another, by bringing joy and functionality and, at the end of the day, by making your room ‘grow.’

 • Umage

  Alla saker i världen som gör livet underbart görs av människor som är villiga att gå den extra milen för att ge dig en fantastisk upplevelse. På danska har vi ett ord för just det. Ordet är UMAGE. Om du gör dig själv UMAGE betyder det att du har gjort något extra - har gjort en extra ansträngning. Och det är exakt vad vi försöker göra varje dag på UMAGE, annars skulle det inte vara vettigt.

 • Venture Design

  På kontoret i Växjö har det fattats många viktiga och avgörande beslut sedan starten 2014. Vad som ligger i grund för Venture Designs framgång är vår moderna företagsideologi, den har fått oss att växa i stadig takt tack vare lång erfarenhet från möbelbranschen samt ett ungt och modernt tänkande och hungrigt tillvägagångssätt. Det är idag som gäller, inte imorgon.

 • Vilmers

  Hos oss på Tumba Möbler, ni kan köpa Vilmers produkter till bästa priset, och hemleverans till din dörr.

Visar 1 - 40 av 40 artiklar