Bästsäljare

Information

Tillverkare

Nyheter

Extrapriser

Leverantörer

Varumärken Det finns 21 varumärken

Visar 1 - 21 av 21 artiklar
 • Burhens

  I tre generationer har familjen Burhén tillverkat prisvärda soffor och andra sittmöbler. Eller som vi själva brukar säga, möbler att leva med. I Burhéns soffor och fåtöljer kryper man upp under film- kvällen med familjen, umgås med vännerna eller tar en lugn stund för sig själv. Möbler som gör att man känner sig som hemma. Vi tummar aldrig på kvaliteten, men försöker hålla priset så lågt som möjligt. Alla ska råd med möbler från Burhéns.

 • Haga Gruppen

  Överallt i olika hem och på ställen där människor umgås finns det något att sitta i. Kanske tar vi dem för givna men saknar dem om de inte finns. Sedan starten 1968 har Hagagruppen gjort dessa hem och ställen mer bekväma genom våra soffor och fåtöljer. Idag är Hagagruppen ett av Sveriges ledande grossistföretag inom stoppmöbler, alltså samma sak som från starten: soffor och fåtöljer.
  Vi fokuserar idag främst på möbler med recliners och olika modeller av Chesterfield.

 • Luonto

  Vi är ett österbottniskt familjeföretag grundat 1964 men lever starkt i nuet. Allt vad vi gör och tillverkar, baseras på de hundratals år gamla traditionerna av österbottniskt hantverkt. 

 • Markslöjd

  Markslöjd har funnits sedan 1963 och sysslade, som namnet antyder, en del med hemslöjdsartiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet.

  Från start handlade det mycket om svarvade lampfötter i trä och skärmar i textil. I princip allt tillverkades i Marks kommun. Huvudkontor och centrallager finns fortfarande kvar i hjärtat av det så kallade ”Textilriket” medan merparten av produktionen sker i Fjärran Östern.

  Vår mission är att göra världen till en ljusare plats och vi använder oss av varumärkena ”Markslöjd” och”LampGustaf” för att uppnå detta syfte. Vi riktar in oss på såväl belysning till hemmet som till offentliga miljöer.

  Som ni kan se när ni bläddrar i våra kataloger eller på hemsidan så har vi även ett fantastiskt sortiment av dekorationsbelysning med inriktning på Jul.

  Elsäkerhet har alltid varit en ledstjärna hos oss och man kan alltid, via märkningar, spåra en lampa som vi har tillverkat. En stor del av de Skandinaviska hushållen har en eller flera belysningar från Markslöjd och/eller LampGustaf. Vänd på lampan och titta efter på etiketten!

 • Mavis

  1917 började vi tillverka möbler, sängar. Då som Bröderna Johansson Sängfabrik AB. Stabilt och gediget namn.Man gjorde inte saker så komplicerat förr i tiden. Flashiga företagsnamn och produktnamn var få eller inga. En storsäljare på den tiden var "Turistsängen TOR". En resesäng eller extrasäng som var hopfällbar.

   

  Tor Under årens lopp blev företaget som blev mer känt som "sängfabriken" ibland möbelhandlarna synonymt med gedigna sängar. All tillverkning skedde i egen fabrik i Smålandsstenar.

   

  2008 gjorde vi den största förändringen i bolagets historia, vi bytte namn till MAVIS Möbler AB och flyttade all produktion till Baltikum. Varför då kan man undra?

   

  • Vi ville slippa de begränsningar som egen produktion innebär med material, maskiner och beläggning.
  • Vi ville tillverka andra möbler, skåp, hyllor, byråar och bord, kompletta möbler, inte "bara" sovrum.

   

  MAVIS tillverkar idag ingenting i egen regi (läs mer om detta under vår produktion). Vi tillverkar sängar, sängbord, våningssängar, barnsängar, skåp, byråar och andra förvaringsmöbler.

 • Pohjanmaan

  Pohjanmaan Kaluste grundades 1964 i Österbotten i västra Finland. Pohjanmaan Kaluste designar och tillverkar högkvalitativa möbler där enbart hållbara och högkvalitativa material används i produkterna. Pohjanmaan är kända för sitt skickliga hantverk av soffor, fåtöljer och matsalsmöbler. Produkterna säljs hos alla de ledande möbelkedjorna i Finland. Tillväxten är stor och idag exporterar man möbler till 18 st länder i 3 olika kontinenter.

 • Stenexpo

  Historia

  Vi har funnits i 35 år, och finns i Rydaholm där vi har kontor och lager på 4000 Kvm där vi lagerför mycket av vårt sortiment och kan ge våra kunder snabba leveranser. Vi jobbar hårt med produktutveckling, och lansera ständigt nya produkter, vår ide är att det ska finnas något till alla ur vårt sortiment.

 • Tela Möbel

  Tela Möbel är ett litet familjeföretag på den småländska landsbygden. Vi erbjuder kvalitetssoffor i genuint hantverk. I över 25 år har vi skapat soffor med kunden i centrum. Vår styrka är flexibilitet, korta leveranstider och en hög servicegrad.
  Vi hjälper även till med specialbeställningar utöver vårt vanliga sortiment, t ex till hotell eller omklädslar av gamla soffor.

 • Vilmers

  Vilmers maintains its strong tradition in manufacturing Scandinavian and Italian design upholstered furnishings in both leather and fabrics. Founded in 1997, company presented it‘s strive for the highest quality, efficient production and emotional value in hand crafted upholstered furniture.

  The company promotes culture of timeless design, passion for beauty and inspiration for comfortable living. We believe that by selecting materials with strict quality standards we will achieve durability, safety and self-evident quality. Which is the key for our customers to have the best possible experience, even after many years.

Visar 1 - 21 av 21 artiklar