Bästsäljare

Information

Tillverkare

Nyheter

Extrapriser

Leverantörer

Lista produkter efter tillverkare: Markslöjd

Markslöjd har funnits sedan 1963 och sysslade, som namnet antyder, en del med hemslöjdsartiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet.

Från start handlade det mycket om svarvade lampfötter i trä och skärmar i textil. I princip allt tillverkades i Marks kommun. Huvudkontor och centrallager finns fortfarande kvar i hjärtat av det så kallade ”Textilriket” medan merparten av produktionen sker i Fjärran Östern.

Vår mission är att göra världen till en ljusare plats och vi använder oss av varumärkena ”Markslöjd” och”LampGustaf” för att uppnå detta syfte. Vi riktar in oss på såväl belysning till hemmet som till offentliga miljöer.

Som ni kan se när ni bläddrar i våra kataloger eller på hemsidan så har vi även ett fantastiskt sortiment av dekorationsbelysning med inriktning på Jul.

Elsäkerhet har alltid varit en ledstjärna hos oss och man kan alltid, via märkningar, spåra en lampa som vi har tillverkat. En stor del av de Skandinaviska hushållen har en eller flera belysningar från Markslöjd och/eller LampGustaf. Vänd på lampan och titta efter på etiketten!

Visar 1 - 2 av 2 artiklar
  • 3 995 SEK

    Caramel takkrona från Markslöjd. Flerfärgade och klara prismor. Stomme i krom. 1,5m kedja med transparent sladd. Liten sockel (E14) för 40W. - Mått: 50,5x50,5x67 cm- Effekt: 40w- Sockel: E14

    3 995 SEK
  • 690 SEK

    Aries taklampa från Markslöjd. Maskinskurna prismor i klart glas. Stomme i kromad metall. Upphängning med takbygel. 3 x max 40W halogen. Vi rekommenderar 3x 28W. - Mått: 26x26x19 cm- Effekt: 40w- Sockel: G9

    690 SEK
Visar 1 - 2 av 2 artiklar